设为首页收藏本站

帮助外国人

你好。我是韩国人。我住在美国。我说韩语,英语,一点点法国.  但不是中国语。请帮忙!!! 8-8
我直接购买淘宝上一个洋娃娃。卖方要求确认收据。我说行。但我担心,这很奇怪。确认回执是罚款之前,我的娃娃?等待的时间是四个月。我希望这是不是一个骗局。很高兴能遇见你们。我希望你能理解:) 请多多关照~

Hello, may I ask which shop.

토보 어떤 해적판 도 정품.필요한 보면 어느 집 찍은.

Hello! Thank you for replying. I wasn't online for a while T-T the store is 圈圈球BJD實體店

特意搜了一下这家店,没有问题的,至于提前确认,在我们这基本都是这样的啦。
英语老师死得早的我也不知道怎么说英语。
This is a relatively normal phenomenon in China.You don't have to worry.Please wait for your doll with patience.

Thank you for helping and using English for me ^^  Machine translation is too hard for communication haha I used machine translation :p

Don't mention it. Network purchase need to be cautious. Taobao now piracy too much. I wish your doll as soon as possible to.